Keresés

"A legjobb ötleteim akkor támadnak, ha elképzelem, hogy én vagyok a saját magam ügyfele."

(Christian Partsch / ügyvezető, tulajdonos)

A Ferrocom cégnév kettős jelentéssel bír, egyrészről utal a kezdetekre – hiszen a cégünk vas bútorok forgalmazásával indult -, másrészről viszont azt a tartós szilárdságot képviseli, amely a bútoraink minőségében is megnyilvánul.

Ebbe a magas minőségbe vetett hit jegyében alapította meg 1968-ban Alfred Partsch Úr a Ferrocom Möbelgrosshandel-t Ausztriában. 1995-től pedig a termékpaletta szerves részeit képezik a vendéglátóipari, szemináriumi illetve rendezvény bútorok. A kínálat a kültéri bútorok bevezetésével lett teljeskörű, melyek követik a legfrissebb trendeket és formaterveket. Így mára már egy egyedülállóan széles termékkínálattal állunk partnereink rendelkezésére, melyhez számos európai és távol-keleti országból importálunk, többek között Németországból, Olaszországból, Szlovákiából. Jelenleg termékeink több mint fele vendéglátóipari egységekbe, a fennmaradó rész pedig kiskereskedelmi boltokba, nagyobb bútorüzletekbe kerül eladásra.

Természetesen magán vásárlóink részére is biztosítjuk termékeink megvásárlását, melyre a Sit Well márkanév alatt eddig is volt lehetőség Magyarországon is. Idéntől azonban a márkanév visszakerül az anyavállalat óvó szárnyai alá és itt folytatja pályafutását. A már jól  megszokott minőségben, azonban jóval kedvezőbb feltételekkel.

Cégünk a jövőben is elkötelezett a minőségi bútorok forgalmazásában, a megfizethetőség fenntartásában és az ügyfélbarát vevőkiszolgálás megteremtésében.

Back to Top
Product has been added to your cart